Als Energy Service Company (ESCo) helpen we uw bedrijf op weg naar duurzame energiebesparing en meer gebruikerscomfort. Vul hier uw gegevens in en wij berekenen het voor u hoogst haalbare rendement.

Ik wil meer informatie (ESCo)

Privacybeleid

6 + 5 =

luchtfoto van zonnenpanelen op het dak van akerpoort in Osdorp

Duurzame energie, een interessante investering!

Het huren van een PV-installatie kan u veel financieel voordeel opleveren. Daarnaast bent u duurzaam verantwoord aan het ondernemen. Daarmee is duurzame energie een interessante investering.

 

Huren van een PV-installatie

U verhuurt uw dak aan Solar 2 Solar en maakt daarbij gebruik van de goedkope stroomvoorziening. De subsidie die u hiervoor ontvangt wordt 50/50 verdeeld. Hiermee kunt u omzet op de balans houden en investeren in uw onderneming. U kunt bovendien maar liefst 15 jaar lang rekenen op service en ondersteuning van onze ervaren experts. Na afloop van de subsidieperiode bent u voor 100% eigenaar van de installatie en profiteert u van het volledige rendement.

Kopen van een PV-installatie

U schaft zelf de zonnepanelen aan en maakt gebruik van goedkope stroomvoorziening. Hiermee ontvangt u zelf ook de volledige aangevraagde subsidie. U kunt 15 jaar lang gebruik maken van de expertise en dienstverlening van Solar 2 Solar op het gebied van advies, subsidie-aanvraag, planning, montage en installatie.

Mijn ervaring met Solar 2 Solar heeft ruimschoots aan mijn verwachtingen voldaan. Echt partnership door korte lijnen, vakbekwaam personeel en vooral betrouwbaar, makkelijk bereikbaar en eerlijke communicatie.

De kracht ligt vooral in het teamwork. Je merkt aan alles dat men vanuit alle disciplines meedenkt met de klant. Met Solar 2 Solar haal je vakmensen in huis, waar afspraken worden nagekomen en duidelijke communicatie de standaard is.

Dhr. N. Bezemer

Hippisch Centrum Hoeksche Waard

Wilt u meer weten over duurzaam investeren in zonnepanelen voor uw bedrijf? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

Privacybeleid

14 + 5 =