Hoe start ik het hele proces?

Wij helpen u daarbij. Solar 2 Solar biedt full-service. Neem contact op met ons en wij bespreken de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij verzorgen voor u de subsidie-aanvraag maar begeleiden u ook tijdens het hele traject daarna. Solar 2 Solar ontzorgt u volledig, ook bij de montage van zonnepanelen en als energieleverancier. Nu en in de jaren die volgen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op de kern van uw duurzaam werkende bedrijf.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een SDE++ subsidie?

U komt in aanmerking als u een grootverbruikersaansluiting heeft van meer dan 3*80 ampère, of bereid bent deze aan te schaffen. Verder dient de pv-installatie een vermogen van minimaal 15 kWp te hebben.

Wat gaat er vooraf aan een subsidie-aanvraag?

U heeft eerst een persoonlijk gesprek met ons, waarin we de mogelijkheden van een pv-installatie bespreken. In een tweede gesprek bekijken we de kosten en het verwachte rendement van een dergelijke investering voor uw bedrijf. Indien de investering voor u interessant blijkt, is de aanvraag van een SDE++ subsidie meestal de volgende stap.

Wanneer kan ik een SDE++ subsidie aanvragen?

Op de pagina SDE++ van deze website vindt u een informatie-overzicht. Wanneer u het formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zijn er ook ficale aftrekmogelijkheden?

Ja, die zijn er zeker! U kunt in aanmerking komen voor EIA (Energie-investeringsaftrek) en KIA (Kleinschaligheidsaftrek). Neem contact met ons op om te kijken welke voor u van toepassing zijn.

Kan ik de financiering uitbesteden?

Naast een eigen financiering wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van de optie om uw dak te verhuren. Hierbij besteedt u de volledige investering uit (inclusief service en onderhoud) en ontvangt u jaarlijks een vergoeding voor de verhuur van uw dak. U loopt in dit geval geen enkel risico. Neem contact op voor meer informatie.

Wie controleert de performance van de installatie?

Uw pv-installatie wordt ook na de oplevering nauwlettend in de gaten gehouden door Solar 2 Solar. Wij monitoren uw systeem gedurende de volledige SDE++-looptijd (15 jaar), zodat u er altijd van verzekerd bent dat het optimaal draait. U heeft hier verder geen omkijken naar; eventuele storingen worden direct door ons opgelost.

Hoe weet ik dat mijn systeem aan alle veiligheidseisen voldoet?

Solar 2 Solar is uw betrouwbare partner. Wij zijn in bezit van de nodige certificaten (zie ook de pagina Over Ons).  Om de kwaliteit van onze levering te waarborgen, worden alle grote PV-systemen (> 300 panelen) door ons gekeurd conform NEN1010:2015 (veiligheidseisen voor laagspanningsinstallaties) en NEN-EN-IEA62446:2016 (eisen voor het testen en inspecteren).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom zonnepanelen voor uw bedrijf? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen graag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Privacybeleid

12 + 9 =