Missie en visie

Solar2solar is een fullservice-bedrijf. Dat betekent dat wij inventariseren wat uw wensen zijn en daarna de lead nemen in het proces. Van subsidieaanvraag en regelen van financiering tot installatie en onderhoud van het pv-systeem.

Idealistische doelstellingen en wettelijke verplichtingen

Zonnepanelen zijn een effectieve en rendabele manier om bij te dragen aan een duurzame, groene wereld. Wij maken deze stap in de energietransitie graag zo laagdrempelig mogelijk voor onze klanten. Dit doen we door u volledig te ontzorgen en de materialen en service te leveren.

Positieve acceleratie, innovatie en plezier staan voor ons voorop. Wij helpen bij het bereiken van uw idealistische doelstellingen én uw wettelijke verplichtingen.

luchtfoto zonnepanelen Artis

Persoonlijk contact

Wij geloven in duidelijke afspraken en heldere communicatie. Onze ervaren projectmanagers houden u doorlopend op de hoogte van de voortgang van de realisatie én uiteindelijk ook de prestaties van uw pv-systeem. Wij hebben op diverse disciplines specialisten in huis, maar u heeft altijd de projectmanager als uw eigen aanspreekpunt. Zo bouwen we niet alleen aan een duurzaam energiesysteem, maar ook aan een duurzame klantrelatie.

Kwaliteit

Bij Solar2solar doen we geen concessies in de kwaliteit. Daarom gebruiken wij voor alle bekabeling Europese producten. Voor onze PV-systemen vertrouwen wij uitsluitend op erkende leveranciers uit de internationaal gerenommeerde Tier 1-lijst van Bloomberg. Wij gebruiken SUN2000 omvormers van Huawei, één van de meest geavanceerde en betrouwbare omvormers op de markt.

Luchtfoto zonnepanelen op het stationgebouw van Delft

Onze mensen

Solar2solar heeft alle essentiële expertises binnen de energiebranche in huis. U vindt bij ons geen generalistische adviseurs, enkel specialisten. Samen ondersteunen we u bij iedere stap van de transitie naar duurzame energie.

Nico van Leeuwen - Solar2Solar

Nico

Directeur/eigenaar

Verantwoordelijk dat klanten bij iedere stap in het proces gehoord en gezien worden.

René-Paul

Nederland en Japan

Rene-Paul leidt projecten voor zowel Nederland als Japan. Met een achtergrond als architect is zijn belangrijkste doel om duurzaamheid te overzien als een totaaloplossing voor de eindgebruiker en zijn omgeving.

Solar2Solar begon met succes haar kernactiviteiten gericht op de economische duurzaamheid en het welzijn van boeren om de landbouw te behouden voor toekomstige generaties. In Japan richt hij zich vooral op het creëren van een vergelijkbare omgeving om de toekomst van de landbouw te versterken door de oogstproductie te verhogen en kosten te verlagen om zo een stabiele omgeving te creëren.

Rene-Paul is overlooking both operations for The Netherlands and Japan. With a background as an architect his main goal is to oversee sustainability as a total solution for the end-user and its environment.

Solar2Solar started with success its core business focusing on the economical sustainability and wellbeing of farmers to sustain agriculture for future generations to come. In Japan his main focus is to create a similar environment to keep farming a viable business by increasing yield of produce, decreasing cost and therefore a stable environment.

- Solar2Solar
Inez van der Dussen - Solar2Solar

Inez

Planning & ondersteuning

De officemanager van solar2solar.

Vacatures

Samen met ons zorgen dat het zakelijk opwekken van zonne-energie makkelijker en aantrekkelijker wordt?

Mijn ervaring met solar2solar heeft ruimschoots aan mijn verwachtingen voldaan. Echt partnership door korte lijnen, vakbekwaam personeel en vooral betrouwbaar, makkelijk bereikbaar en eerlijke communicatie.

Ik merkte aan alles dat solar2solar vanuit alle disciplines met ons meedacht. Het was echt teamwork.

Nico Bezemer
Hippisch Centrum Hoeksche Waard

Solar2solar is een waardevolle partner in het gehele traject van plannen maken en realisatie tot en met het huidige onderhoud. Hun kennis, ervaring en de kwaliteit van de geleverde materialen maken dat wij heel content zijn met het eindresultaat!

Albert Schulp
Schulp Vruchtensappen

Solar2solar ontzorgt echt volledig. De planning en communicatie met onze installateur die de stroomvoorziening aan moest passen bijvoorbeeld verliep erg soepel. En ze regelden alles met de netbeheerder. We hadden er bijna geen omkijken naar.

Wim Veldhuizen
Veldhuizen Topigs Norsvin

Wilt u persoonlijk contact met solar2solar? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen graag contact met u op voor een kennismaking.

Privacybeleid