Missie en visie

Onze missie is om uw bedrijf volledig te ontzorgen op het gebied van groene stroom door zonnepanelen. Wij helpen bij het bereiken van uw idealistische doelstellingen én uw wettelijke verplichtingen. Als full-service leverancier vragen wij voor u de subsidie aan, regelen financieringen, plaatsen en monitoren de zonnepanelen voor de komende 15 jaar.

Onze visie is om bij te dragen aan een duurzame groene wereld. Daarin staan positieve acceleratie, innovatie en plezier bij ons voorop.

luchtfoto zonnepanelen Artis

Intentie en ambitie

Wij zijn dé duurzaamheidshub in de Nederlandse B2B-markt. Wij voorzien elk dak dat nu nog onbenut is van een passend PV-systeem.

Solar 2 Solar is het bedrijf in de energiesector waar servicegerichtheid centraal staat. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk om eerst persoonlijk kennis te maken. Zo weten we precies hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Onze projectmanager stelt vervolgens een onderhoudscontract op maat voor u op en is het centrale aanspreekpunt voor alle zaken rondom het proces. Zo bent u altijd op de hoogte.

Kwaliteit

Bij Solar 2 Solar doen we geen concessies in de kwaliteit. Daarom gebruiken wij voor alle bekabeling Europese producten. Voor onze PV-systemen vertrouwen wij uitsluitend op erkende leveranciers uit de internationaal gerenommeerde Tier 1-lijst van Bloomberg. Wij gebruiken SUN2000 omvormers van Huawei, één van de meest geavanceerde en betrouwbare omvormers op de markt.

Luchtfoto zonnepanelen op het stationgebouw van Delft

Solar 2 Solar is gecertificeerd en vakbekwaam

logo installq
logo installq inspecteur
logo VCA

Nico van Leeuwen

Eigenaar | Adviseur

Voor mij is een persoonlijke aanpak onlosmakelijk verbonden met het runnen van een bedrijf. Als partner is het mijn verantwoordelijkheid om onze relaties in alle aspecten te ontzorgen. Daarbinnen vind ik het belangrijk dat die zich bij iedere stap in het proces gehoord en gezien voelen, zodat eventuele vragen tijdig en adequaat kunnen worden beantwoord.

foto van Nico van Leeuwen
Foto Yoran Ritman

Yoran Ritman

Eigenaar | Planning & Inkoop

Bij Solar 2 Solar hebben we veel aandacht voor de werkprocessen en dienstverlening. Daarbij is een goede werkvoorbereiding van groot belang voor het leveren van kwaliteit. Mijn ervaring in de uitvoer maakt dat ik een brug kan slaan tussen advies en montage. We streven er dan ook naar om onze relaties een PV-systeem te leveren dat precies aan hun wensen voldoet.

ing. Cesare Peters

Eigenaar | DC Montage

In onze organisatie staan idealisme en werkethiek hoog in het vaandel. Samen zetten we ons ervoor in dat het zakelijk opwekken van zonne-energie makkelijker en aantrekkelijker wordt. Daarvoor is het belangrijk dat we gedurende het hele proces met onze relatie meedenken, ook tijdens de montage!

Foto Cesare Peters
Foto Arjen Wiersma

Arjen Wiersma

Eigenaar | AC Installatie

Het mooie van Solar 2 Solar is dat wij het enige bedrijf in Nederland zijn, binnen deze branche, dat alle vakdisciplines bij elkaar gevoegd heeft. Daarmee zijn we écht full-service; wij verzorgen het hele traject voor u. Ik ben met mijn team verantwoordelijk voor alle electriciteitsaansluitingen. “Alles onder het dak” zoals dat genoemd wordt. Kwaliteit is daarbij ontzettend belangrijk, want dat heeft directe invloed op de resultaten!

Solar 2 Solar is voor ons een waardevolle partner geweest in het gehele traject van plannen maken tot en met realisatie. De kennis en ervaring die zij in huis hebben i.c.m. kwaliteit van de geleverde materialen hebben er in belangrijke mate aan bijgedragen dat wij heel content zijn met het eindresultaat!

Dhr. A. Schulp

Schulp Vruchtensappen BV

Wilt u persoonlijk contact met Solar 2 Solar? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen graag contact met u op voor een kennismaking.

Privacybeleid

7 + 5 =