Stimulering Duurzame Energie (SDE+)

De huidige SDE+ (Stimulering Duurzame Energie) maakt van duurzaamheid een interessante zakelijke investering. Afhankelijk van de installatie levert de SDE+ 10,1 cent per kWh op gedurende 15 jaar. Met de juiste aanpak bent u verzekerd van optimaal rendement.

U kunt subsidie aanvragen!

Let op: de volgende SDE+ subsidieronde start in maart 2020, reageer via onderstaande button en wij verzorgen de aanvraag voor u.
U zit nog nergens aan vast, wij nemen eerst contact met u op!

Luchtfoto, zonnepanelen op het dak van het stationgebouw Delft

Hoe werkt het?

De overheid stelt jaarlijks 12 miljard euro beschikbaar voor SDE+. Dit wordt verdeeld over twee rondes met elk drie fases. De hoogte van de subsidie hangt af van het moment van aanvraag: bedrijven die in de eerste fases aanvragen, ontvangen minder subsidie. Tegelijkertijd lopen latere aanvragen het risico van afwijzing doordat er minder budget beschikbaar is.

Advies

Het rendement van een SDE+ valt of staat met de juiste aanpak. Solar 2 Solar ontzorgt en ondersteunt uw bedrijf gedurende het hele traject rondom de SDE+ regeling: wij geven advies over de juiste timing, dienen de aanvraag in, regelen de financiering en handelen de administratie af. Bovendien zijn wij gedurende de volledige looptijd beschikbaar voor vragen en advies – ook na de montage en installatie.

Luchtfoto zonnepanelen installatie 't Veld

SDE+-ronde voorjaar 2020

Eerste fase: 17 maart 2020

Tweede fase: 23 maart 2020

Derde fase: 30 maart

Als u graag wil overstappen op duurzame zonne-energie voor uw bedrijf, zijn deze subsidiefases van belang.

Reageer nu via onderstaande button en wij zorgen ervoor dat uw subsidie wordt aangevraagd. U zit nog nergens aan vast, wij nemen eerst contact met u op.

Aanvraagformulier SDE+ subsidie 2020

Privacybeleid

11 + 7 =