Stimulering Duurzame Energie (SDE++)

Investeren in zonnepanelen is – als je het goed aanpakt – een lucratieve, duurzame investering. De SDE++ subsidieregeling maakt het nog aantrekkelijker. Met de regeling wil de overheid zorgen dat de energietransitie in Nederland haalbaar en betaalbaar blijft. Uw rendement van een SDE++ valt of staat met de juiste aanpak.

Wij kunnen nu uw subsidie aanvragen!

Let op: de SDE++ subsidieronde start in het voorjaar van 2021.

Luchtfoto, zonnepanelen op het dak van het stationgebouw Delft

De regeling

De overheid stelt 5 miljard euro beschikbaar voor SDE++. In het voorjaar van 2021 wordt gestart met SDE++ welke bestaat uit vier fases. De hoogte van de subsidie hangt af van het moment van aanvraag.

Aanvragen

Solar2solar ontzorgt en ondersteunt uw bedrijf gedurende het hele traject rondom de SDE++ regeling én installatie van uw zonnepanelen. We geven advies over de juiste timing, dienen de aanvraag in, regelen de financiering en handelen de administratie af. Uiteraard zijn wij gedurende de volledige looptijd beschikbaar voor vragen en advies, ook na de montage en installatie.

Let op: de SDE++ subsidieronde start in het voorjaar van 2021.

In 2030 49% minder CO2 uit te stoten dan in 1990, daar kunt u uw steentje aan bijdragen.

Luchtfoto zonnepanelen installatie 't Veld

Wij kunnen nu uw subsidie aanvragen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. We vertellen u dan meer over de regeling en u kunt uw vragen stellen. Volledig vrijblijvend, uiteraard.

Ja, graag!

Privacybeleid

10 + 15 =