Stimulering Duurzame Energie (SDE++)

Investeren in zonnepanelen is – als je het goed aanpakt – een lucratieve, duurzame investering. De SDE++ subsidieregeling maakt het nog aantrekkelijker. Met de regeling wil de overheid zorgen dat de energietransitie in Nederland haalbaar en betaalbaar blijft. Uw rendement van een SDE++ valt of staat met de juiste aanpak.

Wij kunnen nu uw subsidie aanvragen!

De SDE++ 2022 opent op dinsdag 28 juni 9:00 uur en sluit op donderdag 6 oktober 17:00 uur. 

Luchtfoto, zonnepanelen op het dak van het stationgebouw Delft

De regeling

De SDE++ 2022 opent op dinsdag 28 juni 9:00 uur en sluit op donderdag 6 oktober 17:00 uur. Voor de SDE++ 2022 is een budget van € 13 miljard beschikbaar. De hoogte van de subsidie hangt af van het moment van aanvraag.

Hoe werkt het?

De overheid stelt 13 miljard euro beschikbaar voor SDE++. Dit wordt verdeeld over  vijf fases. De hoogte van de subsidie hangt af van het moment van aanvraag: bedrijven die in de eerste fases aanvragen, ontvangen minder subsidie. Tegelijkertijd lopen latere aanvragen het risico van afwijzing doordat er minder budget beschikbaar is.

Aanvragen

Solar2solar ontzorgt en ondersteunt uw bedrijf gedurende het hele traject rondom de SDE++ regeling én installatie van uw zonnepanelen. We geven advies over de juiste timing, dienen de aanvraag in, regelen de financiering en handelen de administratie af. Uiteraard zijn wij gedurende de volledige looptijd beschikbaar voor vragen en advies, ook na de montage en installatie.

In 2030 49% minder CO2 uit te stoten dan in 1990, daar kunt u uw steentje aan bijdragen.

Wij kunnen uw subsidie aanvragen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. We vertellen u dan meer over de regeling en u kunt uw vragen stellen. Volledig vrijblijvend, uiteraard.

Ja, graag!

Privacybeleid