Duurzame energie via Solar 2 Solar: zorgeloos winstgevend

Bij Solar 2 Solar maken we het Nederlandse bedrijven makkelijker om over te stappen op duurzame energie. Wij regelen alles: van subsidie-aanvraag en financiering tot installatie en montage. Daardoor heeft u de vrijheid om zorgeloos te profiteren van uw investering.

luchtfoto projecten

Advies, begeleiding, subsidie:

Graag maken wij eerst persoonlijk kennis met u. We bespreken de mogelijkheden en het verwachte rendement, vragen een onafhankelijk Helioscope produktie- en schaduwrapport aan en maken een rendementsberekening van uw investering. In de daarop volgende stap verzorgen wij voor u de aanvraag van de nodige subsidies. U kunt vervolgens gedurende de volledige subsidieperiode (15 jaar) gebruik blijven maken van onze dienstverlening.

Werkvoorbereiding

Wij geloven in duidelijke afspraken en heldere communicatie. Een goed begin is immers het halve werk. Onze ervaren projectmanager houdt u doorlopend op de hoogte van de voortgang en fungeert tijdens het proces als centraal aanspreekpunt. Zo bouwen we niet alleen aan een duurzaam energiesysteem, maar ook aan een duurzame klantrelatie.

Montage en veiligheid

Ons team bestaat uit gecertificeerde monteurs die werkethiek hoog in het vaandel hebben staan. Wij voorzien uw dak op professionele wijze van de hoogste kwaliteit zonnepanelen. Uiteraard houden we altijd de maximaal haalbare en beschikbare veiligheidsmaatregelen in de gaten. Ook dat is onderdeel van kwaliteitswerk leveren.

Installatie

Onze dienstverlening gaat verder waar andere partijen stoppen. Wij nemen namelijk ook alle technische aspecten voor onze rekening: de elektriciteitsaansluitingen, het energiesysteem en de actieve monitoring. Daardoor kunnen wij eventuele storingen snel verhelpen. Bovendien houden wij u gedurende de gehele SDE++ subsidieperiode (15 jaar lang) doorlopend op de hoogte van de prestaties van uw PV-systeem.

Ontvang ‘De beste keuze zonnepanelen en omvormers’ direct in uw e-mail!

Wat zijn de beste zonnepanelen en omvormers?

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde leveranciers uit de Tier 1-lijst van Bloomberg. Zo garanderen we kwaliteitsproducten en probleemloze financiering. Wat zijn nu de beste zonnepanelen en omvormers? Lees het in dit gratis e-book!

Dank u wel voor uw interesse!

Vul uw emailadres in en ontvang informatie betreffende de beste keuze zonnepanelen en omvormers direct in uw e-mail.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over zonnepanelen, omvormers of over wat Solar 2 Solar voor u kan betekenen, neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

In juli 2019 zijn er op ons bedrijf in Woudenberg en op ons bedrijf in Rhenen zonnepanelen geïnstalleerd, in totaal 1800 stuks.

Het bedrijf Solar 2 Solar heeft dit keurig geregeld en hebben ons ontzorgd door ook alles met de netbeheerder te regelen.

De planning en communicatie met onze installateur die de stroomvoorziening aan moest passen verliep ook erg soepel en plezierig.

Tijdens het leggen kwamen de monteurs wat slechte platen tegen op het dak, deze zijn meteen vervangen zodat alles weer degelijk strak is, dit werd door hun zelf gemeld en geregeld, dit vinden wij goede service!

De panelen zijn goed gelegd en de kabels naar de omvormers zijn netjes en afgewerkt zodat er een keurige degelijke installatie is opgeleverd.

 

Al met al is alles goed verlopen en kunnen we Solar 2 Solar zeker aanbevelen om zonnepanelen te kopen.

Dhr. W. Veldhuizen

Veldhuizen Topigs Norsvin

Wilt u overstappen op duurzame energie? Wij ontzorgen u volledig! Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

Privacybeleid

4 + 14 =