Duurzame energie via solar2solar: zorgeloos winstgevend

Bij solar2solar maken we het Nederlandse bedrijven makkelijker om over te stappen op duurzame energie. Wij regelen alles: van subsidie-aanvraag en financiering tot installatie en montage. Daardoor heeft u de vrijheid om zorgeloos te profiteren van uw investering.

Ecorus Zaandam
Sneek

Kennismaking en eerste advies

Vooraf vragen wij een onafhankelijk HelioScope productie- en schaduwrapport op en we maken een rendementsberekening van uw investering. Tijdens het gesprek bespreken we deze. We lopen ook onze werkwijze, het traject en de tijdslijn met u door.

Schouw

Om onze hoge veiligheidseisen en kwaliteitsnormen te borgen, komt ons technische team  langs voor een uitgebreide schouw van de projectlocatie. Tijdens de schouw krijgen wij inzicht over de veiligheid, randvoorwaarden, eventuele obstakels en mogelijkheden.
Technische uitwerking

Vervolggesprek

Tijdens het vervolggesprek worden de resultaten van de Schouw besproken, evenals de huidige situatie in het gehele proces.

Offerte en planning

Per mail ontvangt u van ons een uitgebreide offerte inclusief wat wij van u nodig hebben en wat u van ons kunt verwachten.

Subsidieaanvraag

Wij verzorgen het volledige SDE++ subsidietraject voor u.  

Werkvoorbereiding

Wij geloven in duidelijke afspraken en heldere communicatie. Een goed begin is immers het halve werk. Onze ervaren projectmanager houdt u doorlopend op de hoogte van de voortgang en fungeert tijdens het proces als centraal aanspreekpunt. Zo bouwen we niet alleen aan een duurzaam energiesysteem, maar ook aan een duurzame klantrelatie.

Installatie op en onder het dak

Tijdens de installatie wordt het gehele systeem geïnstalleerd (AC en DC). Wij nemen dus ook alle technische aspecten ‘onder het dak’ voor onze rekening: de elektriciteitsaansluitingen, het energiesysteem.

Keuring systeem

Na oplevering laten wij het systeem keuren door een onafhankelijk inspectiebedrijf, zodat het systeem aan alle, op dat moment geldende, normen en eisen voldoet.

Actieve monitoring van prestaties

Na installatie houden wij uw systeem nog vijftien jaar in de gaten. Daardoor kunnen wij eventuele storingen snel verhelpen. Wij houden u bovendien op de hoogte van de presentaties.

Jaarlijks onderhoud

Schoonmaak van de panelen, voor optimaal rendement. Maar ook het ter plekke checken van de techniek.

Wilt u overstappen op duurzame energie? Wij ontzorgen u volledig! Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

Privacybeleid